Japans fabrieksschip stilgelegd

16 februari 2010

Japans fabrieksschip stilgelegd

De Nisshin Maru is vanmorgen het walvisreservaat in de Zuidelijke Oceaan opnieuw binnengevaren. De Steve Irwin waarschuwde hen in het Japans dat ze illegaal een walvisreservaat waren binnengevaren.

De Steve Irwin begon rondjes te draaien om de Nisshin Maru, waardoor het Japanse fabrieksschip tot stilstand werd gedwongen op 60° 10’ Z en 76° 45 O. De Nisshin Maru heeft 2 uur stilgelegen, in rustig water, omringd door ijsbergen, terwijl het lichtjes sneeuwde.

De Sea Shepherd Conservation society is daar om de illegale Japanse walvisjacht te belemmeren. De Japanse walvisvloot heeft sinds vijf februari geen enkele walvis gedood.

Met de Nisshin Maru stil in het water en de Steve Irwin om haar heen cirkelend, kwam er een school bultrugwalvissen tussen de twee schepen in naar boven om een kijkje te nemen. De bemanning van de Steve Irwin juichte.

 

Evenementen:

28 mei
Hilversum
17 & 18 juni
Vorden
23 & 24 juni
Ysselstein

Sites werldwijd:

Australië België Canada Chili Duitsland Europa Frankrijk Galápagos Global Hongarije Italië Nieuw Zeeland Spanje Verenigd Koninkrijk Verenigde Staten Zwitserland

Top Tweets:


Andere vertalingen:


Fiscaal Voordeel:

ANBI Logo

Onze partner: