Sea Shepherd ontvangt veel steun in Sydney

13 october 2009

Sea Shepherd ontvangt veel steun in Sydney

Afgelopen week heeft de bemanning van de Steve Irwin het geluk gehad om in de haven van Sydney te mogen liggen, tegenover het beroemde Opera House. Nogmaals gaat onze dank uit naar de havenautoriteiten en de inwoners van Sydney voor deze fantastische ligplaats!

Tijdens onze dagelijkse rondleidngen, kregen we de kans om onze dank uit te spreken voor de ondersteuning gedurende de laatste jaren in Australië. Veel mensen kwamen om het schip te zien en onze rondleidingen zaten telkens vol. Op zaterdag en zondag hadden we meer dan 1000 bezoekers per dag. De mensen doneerden geld, voedsel, gereedschappen en vele andere spullen. Onze bemanning en het ondersteunende team werkten onvermoeibaar om de supporters voor te lichten over het werk van Sea Shepherd.

Het is fantastisch om te zien dat de steun voor Sea Shepherd groter is dan ooit nu we ons klaarmaken voor onze zesde Antarctische walvisbeschermingscampagne tegen de illegale Japanse walvisvloot. Al onze bezoekers waren verontwaardigd over de behandeling die kapitein Watson en eerste stuurman Peter Hammarstedt krijgen van de Australische overheid, die problemen blijft maken over hun visumaanvragen. Het is duidelijk dat de huidige regering meer belang hecht aan het aannemen van bevelen uit Tokio dan in luisteren naar de stemmers die hen aan de macht hebben geholpen. Wij zullen handtekeningen blijven verzamelen om hen terug te laten keren naar Australië.
Waar zullen we beginnen met het noemen van alle mensen die onze voorraad hebben gevuld?

Niettemin speciale dank aan:

David, Kemi, Kevin and Connie van Zen Imports voor hun genereuze donatie van Leathermans en andere gereedschappen voor de bemanning; Pip van Hyper-Hyper voor de professionele koffiemachine en heerlijke biologische ‘fair trade’ koffie en Nederlandse chocolademelk; The Vegan Society voor hun steun en een selectie veganistische lekkernijen; Ben voor een welkome donatie van computer- apparatuur; LUSH door ervoor te zorgen dat onze bemanning zeer lekker blijft ruiken; Fry’s voor nog meer veganistische hamburgers en worstjes; Pacific Organic voor een grote selectie voedsel; De eigenaars van the Swan voor het meenemen van onze bemanning op hun klassieke zeilschip; en natuurlijk Vanessa en Aaron, onze vrijwilligers in Sydney (zonder jullie hadden we het niet gered!). Zonder twijfel zalde vrijwilligersgroep in Sydney onder hun leiding groeien.

Iedereen aan boord van de Steve Irwin hoopt volgend jaar weer terug te keren naar Sydney om onze vele vrienden op te zoeken die we gemaakt hebben tijden ons korte bezoek.

 

FOTO’S

Sea Shepherd Receives Support in Sydney

Sea Shepherd Receives Support in Sydney

Sea Shepherd Receives Support in Sydney

Sea Shepherd Receives Support in Sydney

Sea Shepherd Receives Support in Sydney

Sea Shepherd Receives Support in Sydney

Sea Shepherd Receives Support in Sydney

alle foto’s: Barbara Veiga

 

Evenementen:

28 mei
Hilversum
17 & 18 juni
Vorden
23 & 24 juni
Ysselstein

Sites werldwijd:

Australië België Canada Chili Duitsland Europa Frankrijk Galápagos Global Hongarije Italië Nieuw Zeeland Spanje Verenigd Koninkrijk Verenigde Staten Zwitserland

Top Tweets:


Andere vertalingen:


Fiscaal Voordeel:

ANBI Logo

Onze partner: