Sea Shepherd bekroond met begeerde viersterren beoordeling door toonaangevende goede doelen evaluati

20 augustus 2009

Sea Shepherd bekroond met begeerde viersterren beoordeling door toonaangevende goede doelen evaluatie

Charity Navigator Sea Shepherd doet het beter dan 75% van de goede doelen in de Verenigde Staten en behaalt een viersterren ‘Charity Navigator’ beoordeling voor correct financieel management.

Sea Shepherd, de meest toegewijde marine milieubeschermingsorganisatie die directe actie voert, heeft een viersterren beoordeling behaald bij Charity Navigator , een toonaangevende evaluatie van goede doelen in de Verenigde Staten.
Minder dan een kwart van de goede doelen die door Charity Navigator werden beoordeeld, kreeg een vier sterren beoordeling, de hoogste waardering. Sea Shepherd’s beoordeling laat duidelijk zien dat Sea Shepherd het beter doet dan de meeste goede doelen in de Verenigde Staten en dat zij één van de beste is als het aankomt op financieel verantwoord management.

“We zijn er trots op te mogen mededelen dat Sea Shepherd Conservation Society een vier sterren waardering heeft verdiend voor haar vermogen om efficiënt om te gaan met haar groeiende financiën. Deze bijzondere beoordeling van Charity Navigator onderscheidt Sea Shepherd van andere goede doelen en laat het publiek zien dat zij hun vertrouwen waard is”, zegt Ken Berger, voorzitter en algemeen directeur van Charity Navigator.

Nu de non-profit sector met ongekende snelheid blijft groeien, eisen verstandige donateurs meer aansprakelijkheid, transparantie en kwantificeerbare resultaten van de goede doelen die zij kiezen om te steunen met hun hard verdiende geld. In deze competitieve, filantropische markt vestigt Charity Navigator de aandacht op de resultaten van efficiënte goede doelen zoals Sea Shepherd en voorziet donateurs van essentiële informatie die nodig is om hen vertrouwen te geven in de keuze die zij maken voor de goede doelen.

“Sinds de oprichting van Sea Shepherd meer dan 30 jaar geleden is één van onze belangrijkste principes altijd geweest om de fondsen die wij middels donateurs verwerven zo effectief mogelijk in te zetten om onze milieubeschermingstaak op zee uit te voeren en het leven in de oceanen wereldwijd te beschermen. Het vertrouwen en goede wil van onze donateurs zullen wij nooit zomaar voor lief nemen en we werken er constant aan om dit vertrouwen te verdienen. De hoogste beoordeling van Charity Navigator ontvangen is de ultieme bevestiging van onze inspanning en een duidelijke aanwijzing voor onze donateurs dat hun geld efficiënt wordt besteed om zoveel mogelijk zeeleven te reden,” zei Paul Watson, oprichter en voorzitter van Sea Shepherd.

De applicatie van Charity Navigator, gebaseerd op data analyses van de goede doelen sector is onder de aandacht gebracht bij Forbes, Business Week en Kiplinger's Financial Magazine. Het evalueert het aantal goede doelen tien keer vaker dan zijn concurrenten en hun website trekt meer bezoekers dan alle andere organisaties die goede doelen beoordelen tesamen . Dit maakt hen tot een toonaangevende beoordelaar van goede doelen in de Verenigde Staten. De onweerlegbare data van Charity Navigator laat zien dat de bezoekers van hun site meer geld uitgeven dan zij hadden gepland. Er wordt geschat dat Charity Navigator het afgelopen jaar invloed heeft gehad op $10 miljard dollar aan giften aan goede doelen.

Donaties aan Sea Shepherd zijn welkom en kunnen worden gedaan via onze beveiligde donatiepagina. De eoordeling van Sea Shepherd van Charity Navigator kan worden bekeken via: www.charitynavigator.org.

 

Evenementen:

28 mei
Hilversum
17 & 18 juni
Vorden
23 & 24 juni
Ysselstein

Sites werldwijd:

Australië België Canada Chili Duitsland Europa Frankrijk Galápagos Global Hongarije Italië Nieuw Zeeland Spanje Verenigd Koninkrijk Verenigde Staten Zwitserland

Top Tweets:


Andere vertalingen:


Fiscaal Voordeel:

ANBI Logo

Onze partner: