Modest Mouse steunt Sea Shepherd met de “King Rat” muziekvideo

12 augustus 2009

Modest Mouse steunt Sea Shepherd met de “King Rat” muziekvideo

Modest Mouse heeft de langverwachte muziekvideo voor “King Rat” , geregisseerd door Heath Ledger, op 4 augustus 2009 gelanceerd. “King Rat” is een nummer van hun nieuwe album getiteld “No One’s First, And You’re Next”.  Inkomsten van het downloaden van de muziekvideo op iTunes tijdens de eerste maand na de lancering zullen aan de Sea Shepherd Conservation Society gedoneerd worden om hun campagnes ter bescherming van de oceanen te steunen.

De video, die is geproduceerd door “THE MASSES”,  richt zich op de illegale commerciële walvisjacht die elk jaar plaats vindt voor de kusten van Australië, en is gelanceerd met de steun van Isaac Brock van “Modest Mouse”.

Sea Shepherd Conservation Society is vereerd om geassocieerd te worden met dit belangrijke werk en hoopt dat het de illegale slachting van walvissen in het walvisreservaat van de Zuidelijke Oceaan in de aandacht brengt.

Kapitein Paul Watson stelt dat “Modest Mouse via deze muziekvideo een belangrijke kwestie onder de aandacht van hun fans brengt en de mensen op een illustratieve en actieve wijze bewust maakt van de illegale walvisvangst .”

Download de muziekvideo vandaag nog van Apple Itunes.

 

Modest Mouse

###

 

Evenementen:

28 mei
Hilversum
17 & 18 juni
Vorden
23 & 24 juni
Ysselstein

Sites werldwijd:

Australië België Canada Chili Duitsland Europa Frankrijk Galápagos Global Hongarije Italië Nieuw Zeeland Spanje Verenigd Koninkrijk Verenigde Staten Zwitserland

Top Tweets:


Andere vertalingen:


Fiscaal Voordeel:

ANBI Logo

Onze partner: