Sea Shepherd’s sociale netwerk

29 juli 2009

Sea Shepherd’s sociale netwerk

Sea Shepherd Conservation Society wil u graag uitnodigen om onze officiële netwerk pagina's te bezoeken! Wij hebben geweldige MySpace en Facebook pagina's en we willen graag dat u "onze vriend" wordt.

Helaas zijn er veel groepen, forums, websites en sociale netwerk pagina's op het internet die allemaal beweren te zijn aangesloten bij, of op een of andere manier verband te houden met Sea Shepherd. Naast onze officiële website, www.seashepherd.org zijn de volgende sites van Sea Shepherd de enige officiële sociale netwerk pagina's:

myspace_110x40 facebook_110x40

Elke andere site die beweert onze organisatie te vertegenwoordigen is niet erkend of goedgekeurd. In de Verenigde Staten heeft Sea Shepherd geen enkele aftakkingen van websites en staat dit ook niet toe, dus elke wedonatebsite die beweert een aftakking te zijn van Sea Shepherd is onrechtmatig. Ook fondsenwerving op een andere site dan de hierboven genoemde websites is niet legitiem of gemachtigd, dus voor de bescherming van uw zuurverdiende euro's raden wij u aan onze officiële Donatie Pagina aan uw favorieten toe te voegen en te bezoeken wanneer u geïnspireerd raakt om ons te steunen (en wij hopen dat dit snel en vaak gebeurt)!

Daarnaast zal het u niet verbazen dat de Sea Shepherd logo's auteursrechtelijk beschermd zijn, en ongeautoriseerd gebruik van het logo online is een inbreuk op het auteursrecht en bij wet verboden. Sea Shepherd behoudt zich het recht voor om juridische stappen te ondernemen tegen een ieder die in strijd is met het auteursrecht. We zullen niet vriendelijk zijn tegen dit soort piraterij !

WIE ZIJN WIJ

Vanwege enige verwarring op niet-geautoriseerde sites willen we graag een moment de tijd nemen om je te vertellen wie wij zijn. Sea Shepherd is geen protest organisatie - het is een directe-actie organisatie, gespecialiseerd in het optreden tegen illegale activiteiten waarmee misbruik wordt gemaakt van de oceanen en hun inwoners en die in strijd zijn met de internationale conservatiewetten.

Om verder uit te leggen wie we zijn, Sea Shepherd is geen dierenrechten organisatie - het is een mariene conservatie-organisatie die met veganistische schepen vaart om een voorbeeld te stellen. Omdat Sea Shepherd weet dat de mariene fauna kritieke niveaus heeft bereikt en dat één derde van de jaarlijkse vangst van zeedieren aan ons vee wordt gevoerd in de vorm van vismeel, staan wij geen consumptie van vis of dierlijke producten toe op onze schepen. In feite is het onze zaak om ALLE mariene organismen, van plankton tot walvissen,  te verdedigen tegen illegale exploitatie.

Hieronder volgt een lijst van de grote verscheidenheid aan organisaties waar wij mee samenwerken om allerlei soorten zeeleven verdedigen:

Surfers, duikers, nationale milieupolitie-organisaties, nationale parkwachters, milieu-organisaties, conservatie-organisaties, gecertificeerde groene bedrijven, dierenrechten organisaties, dierenwelzijn organisaties, vegetarische en veganistische organisaties

Ten slotte  handhaaft Sea Shepherd in het veld de volgende regels:

  1. Wij ondernemen geen actie die onze tegenstanders schade zal toebrengen. In ons dertigjarig bestaan hebben wij nog nooit een verwonding veroorzaakt..
  2. Wij opereren binnen de context van het internationale recht. In de dertig jaar dat wij opereren is er nog nooit één van onze bemanningsleden veroordeeld voor een misdrijf tijdens een Sea Shepherd activiteit.
  3. Wij sluiten geen compromis met de wet. Als het illegaal is, verzetten wij ons ertegen. Wij discrimineren niet op de toepassing van de wet, op nationaliteit, ras of geloof.

Voor meer informatie over ons werk, kunt u de volgende pagina's bezoeken op onze OFFICIËLE website:

Binnenkort ... Sociaal netwerken deel 2 ... Sea Shepherd Twitter! ...

 

Evenementen:

28 mei
Hilversum
17 & 18 juni
Vorden
23 & 24 juni
Ysselstein

Sites werldwijd:

Australië België Canada Chili Duitsland Europa Frankrijk Galápagos Global Hongarije Italië Nieuw Zeeland Spanje Verenigd Koninkrijk Verenigde Staten Zwitserland

Top Tweets:


Andere vertalingen:


Fiscaal Voordeel:

ANBI Logo

Onze partner: