Statement

17 december 2012

Sea Shepherd Nederland is geschokt door de toon van bepaalde berichten die de voorbije dagen op het internet zijn verschenen naar aanleiding van de gebeurtenissen rond de gestrande en inmiddels overleden bultrug. Ook wij zijn teleurgesteld over de afloop van deze zaak. Dat kan en mag echter nooit een aanleiding zijn om personen en/of organisaties middels digitale berichten, of welke andere manier dan ook, te bedreigen of lastig te vallen. Van bedreigingen, op welke manier dan ook geuit, neemt Sea Shepherd heel nadrukkelijk afstand.

 

Evenementen:

28 mei
Hilversum
17 & 18 juni
Vorden
23 & 24 juni
Ysselstein

Sites werldwijd:

Australië België Canada Chili Duitsland Europa Frankrijk Galápagos Global Hongarije Italië Nieuw Zeeland Spanje Verenigd Koninkrijk Verenigde Staten Zwitserland

Top Tweets:


Andere vertalingen:


Fiscaal Voordeel:

ANBI Logo

Onze partner: