Sea Shepherd present tijdens North Sea Film

5 november 2012

Sea Shepherd present tijdens North Sea Film

Sea Shepherd Nederland is present tijdens het North Sea Film Festival for underwater movies (NSFF). Tijdens dit festival komt de voor veel mensen onbekende mariene wereld letterlijk aan de oppervlakte.

Meer informatie?
Dit evenement vindt plaats van 9 tot en met 11 november in Lantaren Venster Rotterdam. Sea Shepherd is aanwezig op zaterdag en zondag. Wil je meer informatie over dit bijzondere festival? Zie: http://www.northseafilmfestival.com/  Ben jij er ook? Vergeet dan niet onze stand te bezoeken!

 

Evenementen:

28 mei
Hilversum
17 & 18 juni
Vorden
23 & 24 juni
Ysselstein

Sites werldwijd:

Australië België Canada Chili Duitsland Europa Frankrijk Galápagos Global Hongarije Italië Nieuw Zeeland Spanje Verenigd Koninkrijk Verenigde Staten Zwitserland

Top Tweets:


Andere vertalingen:


Fiscaal Voordeel:

ANBI Logo

Onze partner: