Spandoekactie Hanno Willems voor Sea Shepherd

27 september 2012

Spandoekactie Hanno Willems voor Sea Shepherd

Speciaal voor Japan Dolphins Day op 31 augustus jl. had Sea Shepherd-supporter Hanno Willems een spandoek laten maken bij een reclamebedrijf. Helaas werd het spandoek door omstandigheden pas op 4 september geleverd. Hanno vond dat hij toch iets moest doen met het spandoek en besloot een namenactie op te zetten.

Supporters en vrijwilligers van Sea Shepherd kunnen hun naam op het spandoek zetten tegen een betaling van 10 euro op de rekening van Sea Shepherd Nederland. De bedoeling is dat het spandoek meegaat naar verschillende evenementen en acties.

Hanno: ”Deze actie sloeg direct aan. Als je als supporter of vrijwilliger een keer niet bij een actie of evenement kunt zijn, ben je er toch een beetje bij middels je naam op het spandoek.”

Er is inmiddels al een mooi bedrag opgehaald voor Sea Shepherd, maar er is nog plek op het spandoek voor meer namen. Als je Hanno dus ergens in Nederland met het spandoek tegenkomt, aarzel dan niet om ook mee te doen met deze actie!

 spandoekactie_1

 

 

Evenementen:

28 mei
Hilversum
17 & 18 juni
Vorden
23 & 24 juni
Ysselstein

Sites werldwijd:

Australië België Canada Chili Duitsland Europa Frankrijk Galápagos Global Hongarije Italië Nieuw Zeeland Spanje Verenigd Koninkrijk Verenigde Staten Zwitserland

Top Tweets:


Andere vertalingen:


Fiscaal Voordeel:

ANBI Logo

Onze partner: