Sea Shepherds over de hele wereld, we hebben jullie hulp nodig!

19 juli 2012

Sea Shepherds over de hele wereld, we hebben jullie hulp nodig!

Het is nu bijna 2 maanden geleden dat Kapitein Paul Watson is aangehouden in Duitsland. Paul Watson is DE voorman van Sea Shepherd. Sea Shepherd protesteert tegen zijn op handen zijnde uitlevering en dringt aan op zijn vrijlating. Daarom roept Sea Shepherd haar aanhangers over de hele wereld op, deel te nemen aan een online visuele petitie.

Wij vragen je om één van de volgende vragen te beantwoorden: "Waarom is kapitein Paul Watson belangrijk voor onze planeet?" of "Waarom doet Sea Shepherd ertoe voor jou?" Stuur een foto, illustratie of elke andere afbeelding als antwoord op één van deze vragen. 

Je kunt jouw afbeeldingen vandaag en morgen nog uploaden naar Sea Shepherd's Flickr accountgroep. http://www.flickr.com/groups/freepaulwatson/ Of stuur de afbeelding naar media@seashepherd.org met als onderwerp: "Free Captain Watson Image".

Ook roepen wij iedereen op om op 20 juli samen te komen om te laten zien dat jij voor de vrijlating van Paul Watson bent. Dit kan bij de Duitse Ambassade zijn, maar je kunt zelf ook lokaal iets organiseren.

Foto’s van jouw actie kun je opsturen naar info@seashepherd.nl.
De inzendingen worden geplaatst op onze Nederlandse Facebook-pagina en de inzending met de meeste “likes” ontvangt een mooie prijs.

 

Evenementen:

28 mei
Hilversum
17 & 18 juni
Vorden
23 & 24 juni
Ysselstein

Sites werldwijd:

Australië België Canada Chili Duitsland Europa Frankrijk Galápagos Global Hongarije Italië Nieuw Zeeland Spanje Verenigd Koninkrijk Verenigde Staten Zwitserland

Top Tweets:


Andere vertalingen:


Fiscaal Voordeel:

ANBI Logo

Onze partner: