Stem op Sea Shepherd voor de NRC Charity Awards en maak kans op een I-Pad!

11 juli 2012

Stem op Sea Shepherd voor de NRC Charity Awards en maak kans op een I-Pad!

Na het succes van vorig jaar is de tweede editie van de NRC Charity Awards van start gegaan. Sea Shepherd doet ook mee. Er zijn twee prijzen te winnen voor goede doelen: een vakjuryprijs en een publieksprijs. Beide prijzen vertegenwoordigen een waarde van maximaal € 300.000,-.

“Met de NRC Charity Awards wil NRC Media zowel grote als kleinere goede doelen
ondersteunen bij het bereiken van bestaande en nieuwe donateurs, vrijwilligers en
ambassadeurs,” aldus Jan van der Marel, directeur-uitgever NRC Media. “Sowieso krijgen goede doelen exposure op onze website www.nrccharityawards.nl, maar daarnaast zetten we natuurlijk ook NRC Handelsblad, nrc.next en nrc.nl als podium in.”

De publieksprijs zal worden uitgereikt aan het goede doel dat volgens het grote publiek de mooiste, de meest duidelijke of meest indrukwekkende advertentie ingestuurd heeft. Iedereen die via de website een stem uitbrengt, maakt bovendien kans op een nieuwe iPad inclusief een digitaal abonnement op NRC Handelsblad of nrc.next. Stemmen kan van 10 juli tot en met 14 september 2012.

De vakjuryprijs wordt na twee ronden toegekend. In de eerste ronde selecteert een NRC-jury uit alle inzendingen 24 uitingen. Deze worden allemaal gepubliceerd in doordeweekse edities van NRC Handelsblad, in de periode van 14 augustus tot en met 14 september 2012. Een vakjury beoordeelt vervolgens in de tweede ronde de advertenties op vormgeving, het gebruik van beeld, de kracht van de boodschap en de impact.

De winnaars van zowel de vakjuryprijs als de publieksprijs worden op 21 september 2012 bekend gemaakt; een week later vindt de uitreiking plaats.

Je kunt stemmen op Sea Shepherd via onderstaande link: http://www.nrccharityawards.nl/inzendingen/sea-shepherd-nederland

 

Evenementen:

28 mei
Hilversum
17 & 18 juni
Vorden
23 & 24 juni
Ysselstein

Sites werldwijd:

Australië België Canada Chili Duitsland Europa Frankrijk Galápagos Global Hongarije Italië Nieuw Zeeland Spanje Verenigd Koninkrijk Verenigde Staten Zwitserland

Top Tweets:


Andere vertalingen:


Fiscaal Voordeel:

ANBI Logo

Onze partner: