Robbert Kuitert zamelt lege flessen in voor Sea Shepherd

6 februari 2012

Robbert Kuitert zamelt lege flessen in voor Sea Shepherd

Robbert Kuitert, enthousiaste Sea Shepherd-supporter en zeer trouwe Whale Wars- fan, zamelt lege statiegeldflessen in om zo Sea Shepherd te kunnen ondersteunen met een financiële bijdrage.

Robbert heeft samen met zijn moeder een poster gemaakt die hij heeft opgehangen op zijn school. Ook hebben zij een flyer ontworpen. Hij doet hiermee een oproep aan zijn klas-en schoolgenoten om lege flessen mee te nemen naar school om deze bij hem in te leveren.

De flyer zal ook op andere plekken, zoals het winkelcentrum, opgehangen worden. Op de flyer staat het telefoonnummer van Robbert vermeld, dus rijdt hij op zijn fiets door zijn woonwijk in Hoofddorp om de lege flessen bij de mensen thuis op te halen.

Komende zaterdag staat Robbert bij het inleverpunt voor statiegeldflessen om mensen te vragen hun statiegeldbon aan Sea Shepherd te doneren.

Hij hoopt met deze actie zoveel mogelijk geld op te halen voor Sea Shepherd.

Iedereen die na het lezen van dit bericht ook iets wil bijdragen aan de actie van Robbert en niet in Hoofddorp woont: Lever lege flessen in en maak het bedrag over op rekeningnummer 440938643 t.n.v. Sea Shepherd Nederland o.v.v. “Actie Robbert Kuitert”.

Deze actie van Robbert laat zien dat iedereen zelf ook iets kan betekenen voor de oceanen! Robbert bedankt!

Klik hier om de Whale Warrior-pagina van Robbert en de tussenstand te bekijken:
http://my.seashepherd.org/netcommunity/flessenaktieRobbertKuitert

Kuitert

 

 

Evenementen:

28 mei
Hilversum
17 & 18 juni
Vorden
23 & 24 juni
Ysselstein

Sites werldwijd:

Australië België Canada Chili Duitsland Europa Frankrijk Galápagos Global Hongarije Italië Nieuw Zeeland Spanje Verenigd Koninkrijk Verenigde Staten Zwitserland

Top Tweets:


Andere vertalingen:


Fiscaal Voordeel:

ANBI Logo

Onze partner: