De Partij voor de Dieren organiseert Kamerbijeenkomst over de rechtszaak tegen Sea Shepherd-vrijwilliger Erwin Vermeulen

3 februari 2012

De Partij voor de Dieren organiseert Kamerbijeenkomst over de rechtszaak tegen Sea Shepherd-vrijwilliger Erwin Vermeulen

Over de detentie en de behandeling van Vermeulen in Japan bestaan de nodige misverstanden. Daarom organiseert de Partij voor de Dieren op dinsdag 7 februari a.s een bijzondere Kamerbijeenkomst. Alle politieke partijen zijn uitgenodigd om te komen.

Sprekers tijdens deze bijeenkomst zijn de directeur van Sea Shepherd Nederland, Geert Vons en de vader van Erwin Vermeulen, Ad Vermeulen. Aansluitend zal de veelgeprezen documentaire The Cove worden vertoond. <http://www.thecovemovie.com/> .

De Kamerbijeenkomst vindt plaats op dinsdag 7 februari a.s. in de Groen van Prinstererzaal in de Tweede Kamer. Publiek is van harte welkom en kan zich melden bij de balie aan Lange Poten 4 in Den Haag. In verband met een veiligheidsscan raden wij u aan ruim op tijd aanwezig te zijn. U zult ook om een legitimatiebewijs gevraagd worden.

Kijk voor meer informatie op: https://www.partijvoordedieren.nl/recent/news/i/6215

 

Evenementen:

28 mei
Hilversum
17 & 18 juni
Vorden
23 & 24 juni
Ysselstein

Sites werldwijd:

Australië België Canada Chili Duitsland Europa Frankrijk Galápagos Global Hongarije Italië Nieuw Zeeland Spanje Verenigd Koninkrijk Verenigde Staten Zwitserland

Top Tweets:


Andere vertalingen:


Fiscaal Voordeel:

ANBI Logo

Onze partner: