Partij voor de Dieren organiseert benefietvertoning voor Sea Shepherd vrijwilliger

23 januari 2012

Partij voor de Dieren organiseert benefietvertoning voor Sea Shepherd vrijwilliger

De Partij voor de Dieren organiseert op zondag 29 januari een benefietvoorstelling van de film The Cove in Amsterdam. De opbrengst is bestemd voor de verdediging van Sea Shepherd vrijwilliger Erwin Vermeulen.
Erwin werd op 16 december 2011 in Japan onterecht gearresteerd en zit momenteel nog steeds vast. Deze week zal er een rechtszaak plaatsvinden.

De Partij voor de Dieren wil met de benefietvoorstelling een bijdrage leveren aan de kosten voor juridische bijstand voor Erwin Vermeulen.

De benefietvoorstelling vindt plaats op zondag 29 januari in De Duif aan de Prinsengracht 756 in Amsterdam van 15.00 tot 17.00u. Kaartjes kunnen voor € 20 per stuk besteld worden via www.partijvoordedieren.nl/film.

Er is plaats voor 400 personen. Esther Ouwehand zal een inleiding geven op de film. De vader van Erwin Vermeulen, Ad Vermeulen zal ook aanwezig zijn.

De Partij voor de Dieren heeft herhaaldelijk Kamervragen gesteld over de gang van zaken omtrent de arrestatie van Erwin Vermeulen. 
Ook heeft de Partij voor de Dieren eerder al vragen gesteld over o.a. de dolfijnenslachtingen in Taiji, de walvisjacht door Japan en de jaarlijkse slachting van grienden op de Faeroër-eilanden.

Meer informatie vind je hier:
https://www.partijvoordedieren.nl/recent/news/i/6185
https://www.partijvoordedieren.nl/recent/news/i/6133

 

Evenementen:

28 mei
Hilversum
17 & 18 juni
Vorden
23 & 24 juni
Ysselstein

Sites werldwijd:

Australië België Canada Chili Duitsland Europa Frankrijk Galápagos Global Hongarije Italië Nieuw Zeeland Spanje Verenigd Koninkrijk Verenigde Staten Zwitserland

Top Tweets:


Andere vertalingen:


Fiscaal Voordeel:

ANBI Logo

Onze partner: