Eindejaarsboodschap van Geert Vons, Sea Shepherd Nederland

23 december 2011

Eindejaarsboodschap van Geert Vons, Sea Shepherd Nederland

Voor de meeste mensen is december de maand van Sinterklaas en Kerst.
Voor Sea Shepherd is het al jarenlang de maand van de start van de campagnes tegen de illegale Japanse walvisjacht in de wateren van Antarctica.

Ruim tachtig mensen, met meer dan 20 verschillende nationaliteiten zetten zich in om aan het einde van de wereld de op papier beschermde walvissen te beschermen tegen de meedogeloze Japanse walvisvaarders.
Ook tijdens de Kerstdagen, ook met Oud & Nieuw.

Op de steun van om het even welke overheid hoeft Sea Shepherd niet te rekenen. Sea Shepherd is afhankelijk van de steun, inzet en donaties van vrijwilligers; van mensen zoals jij. Namens Sea Shepherd Nederland wil ik iedereen bedanken die Sea Shepherd steunt en een warm hart toe draagt.

Ook in het nieuwe jaar zullen er walvissen, dolfijnen, zeehonden, haaien en andere dieren worden afgeslacht. Als Sea Shepherd niet toeziet op overtreding en naleving van bestaande wetten en verdragen aangaande marine conservation, wie doet het dan?

Het is niet het aantal jaren dat de waarde van je leven bepaalt, het is niet de reactie van de ander die je leven bepaalt.
Het zijn de keuzes die je zelf maakt en je doen besluiten te leven.

Alvast de beste wensen, en succes...

Geert Vons, directeur Sea Shepherd Nederland

 Geert-Jan_Vons

 

 

Evenementen:

28 mei
Hilversum
17 & 18 juni
Vorden
23 & 24 juni
Ysselstein

Sites werldwijd:

Australië België Canada Chili Duitsland Europa Frankrijk Galápagos Global Hongarije Italië Nieuw Zeeland Spanje Verenigd Koninkrijk Verenigde Staten Zwitserland

Top Tweets:


Andere vertalingen:


Fiscaal Voordeel:

ANBI Logo

Onze partner: