Benefietavond voor Sea Shepherd

14 november 2011

Benefietavond voor Sea Shepherd

Op zaterdag 19 november a.s. wordt er een benefietavond georganiseerd voor Sea Shepherd. Lokatie: De Grootte Weiver te Wormerveer (NH). Er zullen diverse bands optreden en ook acteur, cabaretier en zanger Paul de Munnik, bekend van het duo Akda & de Munnik, zal deze avond van de partij zijn. Sea Shepherd gaat een stand verzorgen met merchandise en crewmember Laurens de Groot is aanwezig om een presentatie te geven over Sea Shepherd. Hij zal de  aanwezigen ook vertellen hoe het is om op campagne te gaan.

Het evenement is georganiseerd door Yoke Saggar, maar het idee om een benefiet te organiseren voor Sea Shepherd kwam van haar zoon Arun.
Arun zag op tienjarige leeftijd eens een stukje van Whale Wars en sinds die dag zat hij elke vrijdagavond met al zijn zeehondenknuffels voor de tv en werden er alleen nog maar Legoboten gebouwd, compleet met kanonnen.

De passie en motivatie van de Sea Shepherds spreekt Yoke zeer aan en staat dan ook niet ver af van haar eigen aktietijd in de jaren 80 in Amsterdam.  Zij heeft toen voor-en met veel aktiegroepen van alles en nog wat aangepakt.

De avond begint om 17:45 en zo rond de klok van 18:30 wordt er een overheerlijke veganistische maaltijd geserveerd. De entree prijs bedraagt € 7,50 en komt geheel ten goede van het werk van Sea Shepherd. Zorg dus dat je er bij bent!

Kijk ook op de website voor meer informatie: http://degrooteweiver.nl/

 

Over De Groote Weiver

Stichting De Groote Weiver is een multifunctioneel activiteiten centrum in de Zaanstreek. Volledig draaiend op vrijwilligers organiseert De Groote Weiver sinds 1984 activiteiten op buurt, gemeentelijk en regionaal niveau.

De Groote Weiver is niet gericht op een enkele doelgroep. Iedereen is welkom om aanwezig te zijn, mee te doen of initiatieven te ontplooien. De nadruk ligt hierbij op laagdrempelige, openbaar toegankelijke activiteiten die om diverse redenen geen plek krijgen in het ‘reguliere’ circuit. Als vrijwilligerorganisatie stelt De Groote Weiver zich open voor mensen van diverse achtergronden die zich met diverse activiteiten bezig houden.

Dit wordt mede vertaald in een open sfeer waar bezoekers en vrijwilligers de vrijheid hebben om zichzelf te zijn—zonder dat dit de vrijheid van een ander aantast. Het creëren, en in stand houden, van een open sfeer waarin mensen op een respectvolle manier met elkaar om gaan kan niet zonder een actieve houding van bezoekers en vrijwilligers en het niet tolereren van enige vorm van agressie, seksisme, intimidatie of discriminatie.

Respect voor de mens kan niet los gezien worden van respect voor de natuur en is binnen De Groote Weiver een belangrijk onderdeel. Zo werd in 1985 bijvoorbeeld de eerste Kringloopwinkel van de Zaanstreek opgericht en organiseert De Groote Weiver al meer dan 20 jaar een vegetarisch eetcafé.

Concerten, lezingen, informatieavonden, benefieten, filmhuis, (kinder)eetcafé, dansavonden, bierproeverijen en meer.

Alles non-commercieel.
Alles door vrijwilligers.
Bijna alles mogelijk.

affiche1

 

 

Evenementen:

28 mei
Hilversum
17 & 18 juni
Vorden
23 & 24 juni
Ysselstein

Sites werldwijd:

Australië België Canada Chili Duitsland Europa Frankrijk Galápagos Global Hongarije Italië Nieuw Zeeland Spanje Verenigd Koninkrijk Verenigde Staten Zwitserland

Top Tweets:


Andere vertalingen:


Fiscaal Voordeel:

ANBI Logo

Onze partner: