4 mijl op blote voeten voor Sea Shepherd

9 october 2011

4 mijl op blote voeten voor Sea Shepherd

Elk jaar vindt in oktober de 4 Mijl van Groningen plaats. Het bekendste hardloopevenement van Noord Nederland is er voor jong en oud. Aan deze 25ste editie van de 4 mijl doen zo'n 20.000 mensen mee.

Een van de deelnemers, de 27-jarige Nicolas Starreveld gaat de wedstrijd op blote voeten lopen. Hiermee zamelt hij geld in voor Sea Shepherd. Nicolas heeft zich laten inspireren door Beau van Erven Dorens, die tweemaal zonder schoenen mee deed aan de Dam tot Damloop.

De route is gelukkig voor Nicolas bijna geheel geasfalteerd, want oud asfalt en kiezels zijn niet prettig zonder schoeisel. “Natuurlijk heb je wel last van steentjes en er kan soms ook glas op de weg liggen dus het wordt wel afzien maar dat heb ik er graag voor over”
 
Nicolas vindt het ook gewoon lekkerder om op blote voeten te rennen. Het is ook een kwestie van wennen zegt hij. Uiteindelijk wil hij ook de marathon op blote voeten gaan lopen.

Bekijk ook het filmpje:

http://www.youtube.com/watch?v=nWPxX0FTdCs

 

Evenementen:

27 april
Amsterdam, NDSM Vrijhaven
5 mei
Vlissingen
6 mei
Podium Mozaïek, Amsterdam

Sites werldwijd:

Australië België Brazilië Canada Chili Duitsland Europa Frankrijk Galápagos Global Hongarije Italië Nieuw Zeeland Spanje Verenigd Koninkrijk Verenigde Staten Zwitserland

Top Tweets:


Andere vertalingen:


Fiscaal Voordeel:

ANBI Logo

Onze partner: