De Brigitte Bardot bedankt Nederland!

13 september 2011

De Brigitte Bardot bedankt Nederland!

Gisterenochtend is de Brigitte Bardot vertrokken vanuit Amsterdam. Aan het eind van de middag is het schip aangekomen in Antwerpen waar deze zal blijven tot 20 september. De crew van de Brigitte Bardot heeft de afgelopen 12 dagen ervaren wat echte Hollandse gastvrijheid betekent. Bij de aankomst in Amsterdam, stond er al een groep enthousiaste vrijwilligers en fans te wachten op de kade. Gedurende de twaalf dagen dat het schip in Nederland lag, zijn er meer dan duizend mensen aan boord geweest om een kijkje te nemen op dit futuristisch ogende en supersnelle schip. Ook de mannen van de populaire nederlandse band Bløf en Esther Ouwehand van de Partij voor de Dieren hebben een bezoek gebracht aan het schip.

De Brigitte Bardot is direct na de campagne tegen het doden van grienden (een dolfijnensoort) in de Faeroer eilanden naar Amsterdam gekomen. Vanuit de crew kwam er een wishlist want het schip moest worden bevoorraad en onderhoud en reparaties moesten worden uitgevoerd. De respons vanuit onze achterban was overweldigend. Fantastisch! Wij bedanken iedereen voor de bijdrage aan de missie van Sea Shepherd. Hieronder een aantal bedrijven die Sea Shepherd hebben gesponsord. Uiteraard bedanken we ook de bedrijven en personen die hier niet bij staan, maar wel iets hebben gedoneerd of op andere wijze iets hebben bijgedragen. Namens Sea Shepherd Nederland en de crew van de Brigitte Bardot: Nederland bedankt!

BB_bedankt_NED_foto1

Bløf, bemanning Brigitte Bardot en Nederlandse Sea Shepherds

BB_bedankt_NED_1

 

 

Evenementen:

28 mei
Hilversum
17 & 18 juni
Vorden
23 & 24 juni
Ysselstein

Sites werldwijd:

Australië België Canada Chili Duitsland Europa Frankrijk Galápagos Global Hongarije Italië Nieuw Zeeland Spanje Verenigd Koninkrijk Verenigde Staten Zwitserland

Top Tweets:


Andere vertalingen:


Fiscaal Voordeel:

ANBI Logo

Onze partner: