Japan Dolphins Day in Den Haag

24 augustus 2011

Japan Dolphins Day in Den Haag

In Japan worden dolfijnen nog steeds op grote schaal bij elkaar gedreven en op gruwelijke wijze de dood ingejaagd. De meest bekende van deze slachtingen vindt plaats in het kustdorpje Taiji, voor het grote publiek bekend geworden door de bekroonde film The Cove van Ric O’Barry. Maandenlang worden onschuldige dolfijnen deze beruchte baai ingedreven, om daar op brute en meedogenloze wijze te worden vermoord.

Omdat de jaarlijkse dolfijnslacht meestal op of rond 1 september begint, heeft Ric O’Barry (middels zijn organisatie SaveJapanDolphins.org) deze dag uitgeroepen tot Japan Dolphins Day om de aandacht te vestigen op de dolfijnen en om bewustwording te creëren omtrent de dolfijnslacht in Japan. Op diverse locaties over de hele wereld zullen organisaties en individuen zij aan zij staan om deze boodschap uit te dragen. In Nederland zal dit zijn tegenover de Japanse ambassade in Den Haag.

Kijk voor meer informatie op www.savejapandolphins.org

Wil jij er ook bij zijn op 1 september om je steun te betuigen voor de dolfijnen in Japan? Zorg dan dat je op die dag om 11.00 uur naar de Japanse ambassade komt, op de Tobias Asserlaan 2 in Den Haag. Het duurt tot 15.00 uur.

Meer informatie is te vinden op: http://www.facebook.com/event.php?eid=203752853014282

 

Evenementen:

28 mei
Hilversum
17 & 18 juni
Vorden
23 & 24 juni
Ysselstein

Sites werldwijd:

Australië België Canada Chili Duitsland Europa Frankrijk Galápagos Global Hongarije Italië Nieuw Zeeland Spanje Verenigd Koninkrijk Verenigde Staten Zwitserland

Top Tweets:


Andere vertalingen:


Fiscaal Voordeel:

ANBI Logo

Onze partner: