Subject: NOODOPROEP! Red de STEVE IRWIN!

20 juli 2011

Subject: NOODOPROEP! Red de STEVE IRWIN!

Beste vriend van Sea Shepherd,

Ik heb je hulp nodig om ons vlaggenschip de Steve Irwin te bevrijden.

Ons schip is aangehouden door de rechterlijke macht van Groot Brittannië, vanwege een civiele actie ingediend tegen Sea Shepherd door een Maltees bedrijf: Fish and Fish N.V. (F & F)

In juni 2010 redde de Steve Irwin bedreigde blauwvintonijn van F & F netten. Zij claimen schades. We geloven dat deze vis illegaal gevangen was - nadat het seizoen gesloten was, zonder een inspecteur aan boord en zonder enig juridisch wettelijk papierwerk voor hun vangst. Dit civiele proces geeft ons de kans om te onthullen wat wij beweren dat illegale activiteiten door F & F zijn en we zullen agressief de zaak op dit uitgangspunt verdedigen.

Maar de Steve Irwin zal worden vastgehouden of mogelijkerwijs zelfs worden verkocht, tenzij we onmiddellijk een onderpand van 1.411.692,87 Amerikaanse dollars (US dollars) overhandigen.
 
Zoals je misschien weet, moet de Steve Irwin onmiddellijk afvaren om de bedreigde grienden in de Faeröer Eilanden te beschermen. Wanneer die missie is voltooid, varen we door naar het walvisreservaat in de Zuidelijke Oceaan, om de moordzuchtige, Japanse, walvisvaardersvloot te stoppen

Ik vraag DRINGEND jullie hulp om ONS SCHIP VANDAAG TE REDDEN! We moeten volgende week 1.411.692,87 US dollars verzameld hebben! Giften komen binnen, maar er is nog een lange weg te gaan. Jouw gift is noodzakelijk om de bedreigde walvissen te redden.

Je hebt al duizenden walvissen helpen redden en onnoemelijke hoeveelheden van andere zeedieren. Maar tenzij we ons schip terug krijgen, zullen veel walvissen een tragische en onnodige dood sterven.

Alsjeblieft, help de Steve Irwin te bevrijden, zodat we terug kunnen keren naar zee, om te doen wat we het beste kunnen - het leven in onze oceanen beschermen.

Ik verzoek jullie dringend om vandaag de grootste gift die jullie kunnen te zenden. Je gift is ongelooflijk belangrijk en zal het verschil uitmaken.

Nooit eerder is de behoefte aan je hulp en steun groter geweest.

Dank je!

Voor de oceanen en voor de Steve Irwin,

Kapitein Paul Watson

https://my.seashepherd.org/NetCommunity/SSLPage.aspx?pid=399

----------------------------------------------------------------------------------------

KORTOM: maak alsjeblieft geld over, het geeft niet wat, hoe klein het bedrag ook is, net wat jij NU kunt missen. En alsjeblieft, zeg dit bericht SNEL voort in JOUW kring in binnen- en/of buitenland. Het is belangrijk dat het bedrag over een week bij elkaar verzameld is.

Je kunt het geld overmaken via DEZE website:

https://my.seashepherd.org/NetCommunity/SSLPage.aspx?pid=394

Als je het makkelijker vind kun je het ook via onderstaande weblink doen vanuit Nederland onder vermelding van ''SAVE THE STEVE IRWIN'', dan zal Sea Shepherd Nederland het geld onmiddellijk overboeken naar het hoofdkantoor.

http://www.seashepherd.nl/nl/doneer.html

Bank: ABN Amro Bank Tiel (NL): 44 09 38 643
SWIFT: ABNANL2A
IBAN: NL30ABNA0440938643

Het is een RACE TEGEN DE KLOK dus WACHT NIET. Als je geld overmaakt, doe het VANDAAG, want iedere minuut telt momenteel!

Wij danken je bij voorbaat voor IEDERE HULP. Zowel financieel, als met het DOORSTUREN van dit bericht in je eigen kring en naar ALLE kanalen waarvan je denkt dat het helpt om geld gedoneerd te krijgen in deze noodsituatie.

Sea Shepherd Nederland

 

Evenementen:

28 mei
Hilversum
17 & 18 juni
Vorden
23 & 24 juni
Ysselstein

Sites werldwijd:

Australië België Canada Chili Duitsland Europa Frankrijk Galápagos Global Hongarije Italië Nieuw Zeeland Spanje Verenigd Koninkrijk Verenigde Staten Zwitserland

Top Tweets:


Andere vertalingen:


Fiscaal Voordeel:

ANBI Logo

Onze partner: