Veiling portret Martijn Krabbé voor Sea Shepherd

24 mei 2011

Veiling portret Martijn Krabbé voor Sea Shepherd

In het televisieprogramma Sterren op het Doek wordt wekelijks een bekende Nederlander geportretteerd door drie verschillende kunstenaars. Uiteindelijk kiest de geportretteerde uit de drie werken zijn favoriete kunstwerk en mag dat zelf houden; de overige kunstwerken worden geveild voor een goed doel.

Afgelopen donderdag, 19 mei, viel Martijn Krabbé de eer te beurt. Terwijl hij in een openhartig en soms emotioneel interview met zijn oude bovenbuurvrouw Hanneke Groenteman vertelde over zijn jeugd, zijn werk en zijn kinderen, werd hij door de kunstenaars vereeuwigd op het doek. Aan het eind van het programma was de keus aan Krabbé. Welk portret zou hij zelf mee naar huis nemen en welke portretten zouden naar de veiling gaan?

Het bijzondere kunstwerk van Kuin Heuff bleek uiteindelijk de absolute favoriet. De opbrengst van de veiling van de overige twee schilderijen, van de hand van Rutger van Bruggen en José Loeve, zal naar het goede doel gaan. Wij zijn zeer verheugd, dat Sea Shepherd één van de goede doelen is, die Martijn Krabbé hiervoor heeft geselecteerd.

Er kan tot woensdag 25 mei 20.00 uur geboden worden op www.wiebiedtermeer.nl

 

Evenementen:

28 mei
Hilversum
17 & 18 juni
Vorden
23 & 24 juni
Ysselstein

Sites werldwijd:

Australië België Canada Chili Duitsland Europa Frankrijk Galápagos Global Hongarije Italië Nieuw Zeeland Spanje Verenigd Koninkrijk Verenigde Staten Zwitserland

Top Tweets:


Andere vertalingen:


Fiscaal Voordeel:

ANBI Logo

Onze partner: