Superrebel.com gaat samen met Sea Shepherd de strijd aan tegen Japanse walvisvaarders

2 maart 2011

Superrebel.com gaat samen met Sea Shepherd de strijd aan tegen Japanse walvisvaarders

Shepherd verdedigt de walvissen. In de Antarctische wateren is Japan de grootste tegenstander. Tegen alle verdragen in zijn er schepen die onder Japanse vlag op walvissen blijven jagen. Een vlag waar bloed aan kleeft. Wat Sea Shepherd op zee doet, doet crossmediabureau SuperRebel.com op land: Japan het walvis jagen onmogelijk maken. Met advertenties en billboards die oproepen tot het stoppen van het bloedvergieten.

De samenwerking tussen Sea Shepherd en SuperRebel.com gaat verder dan alleen de strijd tegen Japan. In de toekomst wil SuperRebel.com zich inzetten voor alle campagnes van Sea Shepherd, waarin marketing kan bijdragen aan het succesvol verdedigen van de oceanen en alles wat erin leeft. Japan heeft zich inmiddels teruggetrokken, maar zodra de walvisjagers zich weer laten zien, zetten we alle middelen in om ze te bestrijden. Op zee, maar zeker ook op land.

Laurens de Groot, Sea Shepherd’s Director of European Operations : "De oceanen hebben alle hulp nodig die ze kunnen krijgen. Het is geweldig om te zien dat een mediabureau als Superrebel.com zich belangeloos wil inzetten om de verwoesting van zeeleven op indrukwekkende wijze onder de aandacht te brengen.“

Roy Schellekens, Creative Director SuperRebel.com: "Het liefst zouden we zelf die rubberen boten instappen. Maar daar zijn de mensen van Sea Shepherd beter in. SuperRebel.com is goed in de strijd op het land, met alle middelen en media die voor handen zijn."


PERSINFORMATIE:

Sea Shepherd Conservation Society (SSCS) is opgericht in 1977 en is een internationale, liefdadige organisatie met als doelstelling de conservatie van al het leven in zee. Haar missie is om de afslachting van het leven in zee en de vernietiging van hun leefomgeving te stoppen om zo ecosystemen en soorten te beschermen en te behouden. Meer informatie: www.seashepherd.nl.

Crossmediabureau SuperRebel.com is opgericht in 2010 en gevestigd te Breda. Het is de ambitie van SuperRebel.com om effectief maar bovenal creatief werk te maken. Van campagne‐ontwikkeling tot branded content waarbij ook veel aandacht wordt besteed aan nieuwe media. Superrebel.com is onderdeel van GR8 Network BV. Meer informatie: www.superrebel.com.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met SuperRebel.com, Sanne Hoogeveen:

E: sanne@superrebel.com
T: 076‐5728888

Advertentie1 

 

Evenementen:

28 mei
Hilversum
17 & 18 juni
Vorden
23 & 24 juni
Ysselstein

Sites werldwijd:

Australië België Canada Chili Duitsland Europa Frankrijk Galápagos Global Hongarije Italië Nieuw Zeeland Spanje Verenigd Koninkrijk Verenigde Staten Zwitserland

Top Tweets:


Andere vertalingen:


Fiscaal Voordeel:

ANBI Logo

Onze partner: