Artists for Sea Shepherd

30 juni 2010

Artists for Sea Shepherd

Jaarlijks worden wereldwijd nog steeds duizenden walvissen afgeslacht, en ieder jaar weer opnieuw blijkt dat het de verschillende overheden ontbreekt aan de wilskracht om bestaande, internationale, wetten en verdragen te handhaven en op te treden tegen de overtreders van de reeds decennia lang bestaande afspraken. De regels zijn er. De daadkracht en wil om deze regels ook daadwerkelijk te handhaven, en in geval van overtreding op te treden ontbreekt.

Artists For Sea Shepherd is een initiatief van Arjen Weijers (CoArt) en Geert Vons (Whale Weirdo, Sea Shepherd) met als doel bewustzijn te creëren, en artiesten, zowel muziekanten als kunstenaars, uit te nodigen hun talent in te zetten en een bijdrage te leveren om op hun eigen wijze uiting te geven aan de bezorgdheid als het gaat om het beschermen van de oceanen en de walvissen in het bijzonder.

Deelnemende artiesten tot nu toe, zijn o.a. Rutger Hauer, George Kooymans (Golden Earring), Frank Carillo, Martijn van Agt (Anouk), Ben Blaauw.

Voor meer informatie, zie; www.artistsforseashepherd.com

 

Evenementen:

27 april
Amsterdam, NDSM Vrijhaven
5 mei
Vlissingen
6 mei
Podium Mozaïek, Amsterdam

Sites werldwijd:

Australië België Brazilië Canada Chili Duitsland Europa Frankrijk Galápagos Global Hongarije Italië Nieuw Zeeland Spanje Verenigd Koninkrijk Verenigde Staten Zwitserland

Top Tweets:


Andere vertalingen:


Fiscaal Voordeel:

ANBI Logo

Onze partner: