Anderhalf miljoen euro voor Marien reservaat

4 maart 2010

Anderhalf miljoen euro voor Marien reservaat

Vrienden van Galapagos - Nieuws

De Amerikaanse Seashepherd Conservation Society, met o.a. een vestiging in Nederland, ondersteunt sedert enige jaren de controle op illegale visserij in het Galapagos Marien Reservaat vanaf de bij het eiland Wolf verankerde Tiburon Martillo met twee technici.

Tot onze grote voldoening schonk de Nationale Postcode Loterij op het in februari in Utrecht gehouden Goed Geld Gala niet alleen de jaarlijkse donatie van een half miljoen Euro aan Sea Shepherd maar ontving deze organisatie bovendien een extra gift van één miljoen Euro. Als teken hiervan werden aan de directeur van de organisatie in Nederland, Geert Vons, en de directeur van de activiteiten in Galápagos, Alex Cornelissen, cheques van 1 miljoen, resp. 500.000 Euro overhandigd.

Lees meer.

 

Evenementen:

28 mei
Hilversum
17 & 18 juni
Vorden
23 & 24 juni
Ysselstein

Sites werldwijd:

Australië België Canada Chili Duitsland Europa Frankrijk Galápagos Global Hongarije Italië Nieuw Zeeland Spanje Verenigd Koninkrijk Verenigde Staten Zwitserland

Top Tweets:


Andere vertalingen:


Fiscaal Voordeel:

ANBI Logo

Onze partner: