SeaShepherd Laurens de Groot in Nederland

2 maart 2010

SeaShepherd Laurens de Groot in Nederland

Hij noemt het een aanslag op zijn leven. Milieuactivist Laurens de Groot van Sea Shepherd is terug in Nederland. In EenVandaag doet hij voor het eerst uitgebreid zijn verhaal na de lange Antartica-expeditie.

Hij is één van de actievoerders die moest springen voor hun leven, toen hun boot in januari werd geramd door een Japanse walvisvaarder. Zijn hoop is nu gevestigd op een rechtszaak waarbij de Japanse kapitein veroordeeld wordt, hoe ingewikkeld dat ook is in het internationale recht.

Bekijk het filmpje hier.

 

Evenementen:

28 mei
Hilversum
17 & 18 juni
Vorden
23 & 24 juni
Ysselstein

Sites werldwijd:

Australië België Canada Chili Duitsland Europa Frankrijk Galápagos Global Hongarije Italië Nieuw Zeeland Spanje Verenigd Koninkrijk Verenigde Staten Zwitserland

Top Tweets:


Andere vertalingen:


Fiscaal Voordeel:

ANBI Logo

Onze partner: