Rockband The Scabs nodigt Sea Shepherd België uit op hun laatste concert van 2012

6 december 2012

Rockband The Scabs nodigt Sea Shepherd België uit op hun laatste concert van 2012

Guy Swinnen, singer for the Scabs, wears a Sea Shepherd Shirt during the concertScabs zanger Guy Swinnen draagt een Sea Shepherd T-shirt tijdens het concert
Foto: Sea Shepherd
The Scabs, één van de beste en meest populaire Belgische rockbands, gaven tijdens hun laatste concert van het jaar Sea Shepherd een plekje om een informatiestand op te zetten. Daarmee toonden ze hun toewijding en interesse in de bescherming van het zeeleven.

Het concert vond plaats in Gent op 1 december 2012. Anne Van Ingelgem, directeur van SSCS België en een grote fan sinds 1987, was in de wolken. Niet alleen over het concert, maar ook voor de kans om de aandacht op het werk van Sea Shepherd te vestigen. "Het was een fantastisch concert!" , riep ze uit. "The Scabs speelden al mijn favoriete nummers: Matchbox Car, So called Friends, Nothing on my Radio, I Need You en vele andere. Ze speelden geweldig!" Zanger Guy Swinnen droeg het hele concert een Sea Shepherd T-shirt, terwijl gitarist Willy Willy trots z'n T-shirt met Jolly Roger logo toonde tijdens de toegift.

Sea Shepherd dankt The Scabs voor hun steun. Het betekent heel veel voor ons. We kijken er naar uit om opnieuw met The Scabs samen te werken in de toekomst om de aandacht te vestigen op de problemen die onze oceanen bedreigen.

editorial-121206-1-2-the-scabs-and-SSCS-026Gitarist Willy Willy draagt een Jolly Roger T-shirt tijdens de toegift.
Foto: Sea Shepherd
editorial-121206-1-3-Guy-en-AnneAnne Van Ingelgem, directeur SSCS België, met Guy Swinnen, zanger van The Scabs
Foto: Sea Shepherd
 

Evenementen:

28 mei
Hilversum
17 & 18 juni
Vorden
23 & 24 juni
Ysselstein

Sites werldwijd:

Australië België Canada Chili Duitsland Europa Frankrijk Galápagos Global Hongarije Italië Nieuw Zeeland Spanje Verenigd Koninkrijk Verenigde Staten Zwitserland

Top Tweets:


Andere vertalingen:


Fiscaal Voordeel:

ANBI Logo

Onze partner: