Voor Miller Nash is het duimen omlaag voor de walvissen

14 december 2011

Voor Miller Nash is het duimen omlaag voor de walvissen

Miller Nash houdt van katten en honden maar walvissen zijn een ander verhaal

Photo: Australian Customs ServiceFoto: Australian Customs Service

Het in Portland-Seattle gevestigde advocatenkantoor van Miller Nash zal de bandieten van de Japanse walvisvloot vertegenwoordigen die - in strijd met een wereldwijd moratorium op de walvisvaart - jagen op beschermde walvissen in een internationaal walvisreservaat. Ze zijn erop uit om de Sea Shepherd Conservation Society te stoppen bij haar pogingen om walvissen te verdedigen en te beschermen in het walvisreservaat in de Zuidelijke Oceaan.

Sea Shepherd verbaast zich erover dat een Amerikaans advocatenkantoor, dat de reputatie heeft een dierenasiel te steunen waar geen dieren worden gedood, een bedrijf wil vertegenwoordigen dat illegaal weerloze walvissen afslacht binnen de grenzen van een walvisreservaat.

Het advocatenkantoor van Miller Nash doneert aan een diervriendelijk dierenasiel in Prineville, Oregon: http://www.humanesocietyochocos.com/

Sea Shepherd juicht hun humane bezorgdheid toe, evenals de steun die zij geven aan het asiel. Miller Nash heeft duidelijk advocaten in dienst die geven om het welzijn van dieren.

De vraag is waarom zij voor deze kwaadaardige misdadigers werken die - in strijd met een wereldwijd moratorium op de walvisvangst - bedreigde walvissen in een reservaat doden? Hebben ze echt Japans bloedgeld nodig? Geld dat overigens toekomt aan de slachtoffers van de tsunami en aardbeving van 11 maart.

Aan de ene kant willen ze niet dat honden en katten gedood worden, maar aan de andere kant vechten ze ervoor om Japans wrede en ecologisch vernietigende slachting van beschermde dwergvinvissen en bedreigde vinvissen en bultruggen in het walvisreservaat in de Zuidelijke Oceaan mogelijk te maken.

Het lijkt erop dat deze advocaten in feite van dieren houden. Ze lijken tegen het doden van weerloze dieren, dus het is een raadsel waarom ze bereid zouden zijn om een van de wreedste en meest barbaarse slacht-industrieën op deze aardbol te vertegenwoordigen.

Ik spoor onze supporters en mensen van over de hele wereld die van walvissen houden en tegen de walvisvaart zijn aan, om op een beleefde manier contact op te nemen met het advocatenkantoor van Miller Nash en hen te vragen hoe ze deze tegenstelling kunnen rechtvaardigen.

Het is beschamend dat de Japanse walvisvaarders geld gebruiken uit het tsunami hulpfonds om advocaten in de VS te betalen om een bevel uit te lokken dat Sea Shepherd ervan moet weerhouden om het leven van walvissen in het walvisreservaat in de Zuidelijke Oceaan te beschermen.

Miller Nash lijkt een humaan advocatenkantoor te zijn dat diervriendelijke asielen steunt, maar hun houding ten opzichte van walvissen is dat hun Japanse walvisvaart-cliënten vrij zouden moeten zijn om alles te doden wat ze willen in het walvisreservaat in de Zuidelijke Oceaan.

Een Amerikaans advocatenkantoor dat Japanse walvisvaarders beschermt tegen Amerikaanse walvisverdedigers lijkt zeer on-Amerikaans. Het is zeer zeker inhumaan en beschamend ongevoelig ten opzichte van de afschuwelijke, wrede dood die deze hoog sensitieve, intelligente en sociaal complexe, gevoelige slachtoffers door hun meedogenloze cliënten wordt aangedaan.

Bloedgeld, gestolen van Japanse slachtoffers van de tsunami om Amerikaanse advocaten te betalen om de slachtpartij van walvissen in het walvisreservaat te verdedigen door een bevel af te dwingen van een Amerikaanse rechtbank dat moet voorkomen dat Nederlandse en Australische schepen Australische havens mogen verlaten!

Het is ongelofelijk wat je voor geld kunt kopen tegenwoordig. Zeg maar ‘dag’ tegen het tsunami hulpfonds en ‘tot ziens’ tegen integriteit, humaniteit, eerlijkheid en het leven van duizenden walvissen.

Oh, de waanzin van de mensheid, of is dat slechts een andere manier om hebzucht te beschrijven?

Contact informatie van Miller Nash  advocatenkantoor 

Website: http://www.millernash.com

Portland Office:
3400 U.S. Bancorp Tower
111 S.W. Fifth Avenue
Portland, OR 97204-3699
T: 503.224.5858
F: 503.224.0155

Seattle Office:
4400 Two Union Square
601 Union Street
Seattle, WA 98101-2352
T: 206.622.8484
F: 206.622.7485

 

Evenementen:

28 mei
Hilversum
17 & 18 juni
Vorden
23 & 24 juni
Ysselstein

Sites werldwijd:

Australië België Canada Chili Duitsland Europa Frankrijk Galápagos Global Hongarije Italië Nieuw Zeeland Spanje Verenigd Koninkrijk Verenigde Staten Zwitserland

Top Tweets:


Andere vertalingen:


Fiscaal Voordeel:

ANBI Logo

Onze partner: